• O FIRMĚ CGT

C.G.T. s.r.o. byla založena v roce 2009.
    Firma se zabývá výrobou dekorativních, vnitřních i venkovních svítidel z hliníkových profilů, skla, nerezu, sádry a plastu. Cílem je nabídnout zákazníkům sortiment vlastních, kvalitních dekorativních českých svítidel pro intriér i exteriér, spolupracujeme zejména s architekty, investory a specializovanými firmami na ovětlení na interiéru

Výroba probíhá pouze v České republice, u skleněných svítidel je použito trdiční české ručně foukané sklo, používáme elektrické komponenty pouze od renomovaných evropských výrobců.

C.G.T. Ltd. was founded in 2009.
    The company is engaged in production of decoration indoor and outdoor lighting made of aluminum profiles, glass, stainless steel, plaster and plastic. The aim is to offer customers a range of custom, high quality decorative Czech luminates for interior and exterior, especialy colaborate with architects, investors and companies specialized in lighting and interier. All production takes place in the Czech Republic, for lighting fixtures made of glass, only traditional hand-blown Czech glass is used; electrical components come from renowned European manufacturers only.